Perquè fer-se voluntari ?

Fer-se voluntari no només significa donar companyia a les persones amb necessitats, significa, donar un suport emocional molt gran aquesta persona, que et permet establir lligams afectius amb persones que tenen aquesta carència. A part t’enriqueix molt com a persona, ja que t’impregnes de les seves històries de vida i les seves experiències. Tota aquesta dedicació de cara a les persones ateses, es veu recompensada per l’afecte i l’agraïment que et demostren.

Testimonis dels voluntaris

 • Ma. José Contreras Galaso

  Mi experiencia con Carmen y antes con otras tuteladas, siempre ha sido enriquecedora, no por lo que yo les aportaba, sino por lo que ellas me aportaban a mí. Hay momentos en la vida, que si puedes dar solo un momento de felicidad a personas sin ser parte de su familia, ellas te lo devolverán con todo su cariño, y eso no tiene precio.

 • Nerea Caballé Zumaquero

  Personalment, aquesta experiència m’ha fet créixer com a persona, aprendre nous coneixements en relació al grau universitari que estic cursant, a riure a més no poder, a valorar més les petites coses i sobretot em fa ser molt feliç. Moltes gràcies per la experiència!

 • Martín Martí Cardona

  Per a mi, el que va començar sent un “ratet” de companyia amb una persona amb discapacitats físiques, va passar a ser poc a poc una gran amistat y una persona molt important per a mi. He de dir que aquesta experiència m'ha ajudat a créixer con a èsser humà. Moltes gracies Antonio!

 • Janeth Gutierrez Gutierrez

  Mi experiencia como voluntaria de la Carmen es muy bonita y enriquecedora, de hecho yo ya la considero como una hermana. Carmen cuando me ve, pega unos chillidos de felicidad! Me emociona mucho saber que le aporto alegría y ella me aporta su cariño y tranquilidad.

 • María Pilar Curto Gallimo

  Per mi és una experiència molt enriquidora poder esta amb l'Elvira, ella sempre està contenta i això em dóna molts d’ànims. Ens ho passem molt bé juntes i compartim moments de ball. Puc dir que les seves paraules i abraçades em fan sentir feliç.

 • Natàlia Ferre Aleixendri

  Jo sóc Natàlia, i per a mi, el voluntariat s’ha convertit en un element més del meu dia a dia. El fet d’anar els diumenges i poder passar una estona amb ells, veure’ls amb el seu somriure que et transfereixen felicitat en estat pur, i poder compartir dos horetes a la setmana amb ells, les quals passen d’allò més ràpid, i veure l’alegria en que et reben quan et veuen, m’omple moltíssim.

 • Maria Cecilia Panisello Mangrane

  Hola, puc dir amb molta satisfacció que les sortides que fem Antonio i jo són molt gratificants per les dos parts. Antonio es una persona molt positiva i això es un aprenentatge per saber estar i portar les dificultats de la vida amb dignitat.

 • Lluis Castells Fabra

  No trobaria les paraules per expressar el que sento quan estic corrent amb el Xavi. Només puc dir, que a diferència d’altres corredors, jo paro el temps i gaudeixo de cada segon amb ell!

Fes-te voluntari tú també