inverteix en mi
i en mi
i en mi
en mi també
fes-ho per mi
i per nosaltres

Fes un donatiu en un minut amb la teva targeta de crèdit

Si després de fer el donatiu desitja que li enviïn un certificat amb la finalitat de desgravar d'hisenda
Indiqui'l enviant-nos un email a info@tutelarebre.org amb el seu número de DNI o NIE

Fes-te Teamer

dona 1 euro al mes

Teaming: un euro que pot canviar moltes coses.

Teaming és una iniciativa solidària online que permet donar suport diferents causes fent microdonatius d'1 euro al mes. A través d'aquesta eina només es permet donar UN EURO com a màxim mitjançant dèbit bancari o transferència per targeta sense comissió. És a dir que tot l'aportat pels microdonants es destina a la causa. A més Teaming et desgravarà el 75% de la teva aportació a cap d'any, de cara a la teva pròxima declaració tributària.

Per a unir-te, segueix aquests passos:

1. Visita el nostre grup de Teaming i registra't com a membre allí fent click en el botó "Uneix-te a aquest Grup". 2. Proporciona les teves dades personals en el sevidor segur. És necessari que facilitis també les dades bancàries perquè començar i perquè aquest euro es descompti de forma automàtica del teu compte (de l'1 al 5 de cada mes). 3. Difon-ho entre els teus amics/contactes. Tu ets ambaixador/a d'aquesta causa, i les microdonacions tenen un major impacte en el terreny quan més gent ens ajuntem. Brinda als teus amics la possibilitat de fer una cosa important i solidari amb tan sols un euro al mes.


o pots fer el teu donatiu mitjançant aquest simple formulari. Amb la teva autorització domiciliarem la teva aportació al teu número de compte. Així de fàcil.

Avantatges

La Fundació Tutelar de les Terres de l'Ebre és una entitat sense ànim de lucre. Això significa que totes aquelles aportacions desgraven el 25% a l'impost sobre la renda de les persones físiques, segons la normativa vigent. Si vius en una comunitat autònoma subjecte a un règim foral particular, les deduccions aplicables poden ser diferents. Per poder informar a l’agència tributaria de l’import de les teves aportacions es imprescindible que ens facilitis el teu DNI o NIF

Tens dubtes? Truca'ns al telèfon 977 597 505 i les resoldrem.

Donatiu
Deseo que me envíen un certificado con el fin de desgravar de hacienda
Adreça
He llegit i accepto la política de Protecció de dades