"Estar a la fundació ha fet que la meva part emocional aflori moltíssim ja que jo no sabia que podia donar tant de carinyo a una persona que no fos del meu entorn"
"A mi m'aporta molt donar i rebre atenció i carinyo de persones sense prejudicis"
"Sempre m’ha agradat, he vist moltes coses que tenen falta d’afecte i ara quan vaig tenir temps em vaig fer voluntària. Ser voluntària m’ajuda a sentir-me millor"
"el voluntariat és acompanyar, es donar la teva estima, és agafar una part del teu temps i integrar-lo per intercanviar-lo amb experiències gratificants"
"Quan estic amb els tutelats, sento que sóc útil, sento alegria per poder compartir bons moments en ells, moltíssimes emocions, aquestes emocions són difícils d'explicar"

Perquè fer-se voluntari

Fer-se voluntari no només significa donar companyia a les persones amb necessitats, significa, donar un suport emocional molt gran aquesta persona, que et permet establir lligams afectius amb persones que tenen aquesta carència. A part t’enriqueix molt com a persona, ja que t’impregnes de les seves històries de vida i les seves experiències. Tota aquesta dedicació de cara a les persones ateses, es veu recompensada per l’afecte i l’agraïment que et demostren

Testimonis dels voluntaris

Gema Santiago :
“ La veritat es que si que m'ha aportat molt ser voluntària de la FTTE tant personal com emotivament. Personalment se que he crescut molt en la meva estància a la Fundació ja que vaig entrar pensant unes coses i vaig sortir (fent pràctiques) pensant unes altres, com per exemple la manera de veure les coses i a diferents persones. Estar a la fundació ha fet que la meva part emocional aflori moltíssim ja que jo no sabia que podia donar tant de carinyo a una persona que no fos del meu entorn. El que més recordo i en molt de carinyo es com em sentia després de fer quelcom cosa, per molt poqueta cosa que fos per algun tutelat, la manera com t'agraeixen la dedicació, una simple mirada o un simple somriure ja fa que el teu dia canvie. Era una sensació de plenitud, de fer les coses ben fetes, de saber que per molt sola que estigue puc traure forces per poder ajudar algú que em necessite. ”
Nia Sebastià :
“ Sempre m’ha agradat allargar la mà a totes aquelles persones que ho necessiten, el voluntariat va més enllà d’ajudar algú, el voluntariat és acompanyar, es donar la teva estima, és agafar una part del teu temps i integrar-lo per intercanviar-lo amb experiències gratificants. Sempre dic, no és el que poguéssim entregar els demés el que em fa més feliç, sinó l’intercanvi d’emocions, sentiments, experiències, vivències que et dona, així que et podria resumir el voluntariat com un intercanvi d’emocions, com un intercanvi de sabiduria, jo aporto i ells ens aporten moltíssim. “
Ruben Monllaó :
" A mi m'aporta molt donar i rebre atenció i carinyo de persones sense prejudicis i que mereixen tanta dedicació...
El millor moment per a mi els dinarets per que estem en molts dels tutelats i fem activitats junts. "
Meritxell Monllaó :
" Quan estic amb els tutelats, sento que sóc útil, sento alegria per poder compartir bons moments en ells, moltissimes emocions, aquestes emocions són dificils d'explicar, s'ha de viure per poder saber que et fan sentir. Soc feliç perquè els puc vore feliços amb les sortides que fan, ja sigui anar a prendre algo o de dinar amb tota la fundació. Simplement veure aquell somriure que et fan quan et veuen, una cara de felicitat, i estic orgullosa de poder compartir aquestos moments amb la fundació sense res a canvi. Gràcies als tutelats he pogut vore una mica mes de la vida i que un simple atac d'ansietat no es res amb el que ells pateixen. Sense vosaltres no seria possible. Gràcies! "
Mari Paz Rodriguez :
“ Sempre m’ha agradat, he vist moltes coses que tenen falta d’afecte i ara quan vaig tenir temps em vaig fer voluntària. Ser voluntària m’ajuda a sentir-me millor. ”

Vídeo

Fes-te voluntari tú també