Dinar al McDonald's amb Elisabet

Dijous passat, després de varies gestions durant tot el matí (bancs, compres....), vam acabar amb un dinar al McDonald's, va ser la primera vegada però segur que no serà la última.

Què entenem per FELICITAT?

La felicitat humana generalment no s'aconsegueix amb grans cops de sort que poden ocórrer poques vegades, sinó amb petites coses que ocorren tots els dies!
Aquest és el cas de la Francisca, mireu quina cara de felicitat! La foto correspon al moment en que se li fa entrega d’aquest collaret, un simple gest d’amor que com podeu veure amb la seva cara radia felicitat per tots els costats!
Nosaltres feliços de veure-la així i ella contenta d’haver pogut aconseguir el seu collaret verd!

No hi han distàncies médiques per els nostres tutelats!

Per els nostres tutelats uns dels aspectes molt importants per nosaltres és l'àmbit mèdic, procurant que la seva integritat de Salut estigui coberta correctament.
Durant aquest dies hem estat a Tarragona. Si, les distàncies per nosaltres no són límits, sinó que ven bé el contrari, l'acompanyament per ells en aquests moments delicats, són el més important.
Gràcies als familiars que en ocasions ens ho fan més fàcil tan per ells com per nosaltres, on treballant conjuntament totes les parts, per un benestar millor per el nostre tutelat.
Avui ens despedim d'aquesta capital i esperem que triguem en tornar a venir. Serà senyal que tot està funcionant d'alló més bé!

Sortida de compres i a esmorzar amb Xavier

Ahir al matí vam anar de compres per Mora d'Ebre i després a esmorzar a una terrasseta, aprofitant que feia bon dia. Hem treballat l'autonomia,
el fet de poder decidir per ell mateix, i no hi podia faltar en la sortida la coca-cola, un matí redó.

Esmorzar a Bitem

Divendres de la setmana passada vam anar a esmorzar a Bitem amb Tonet i Roberto, era una petició que ens havien fet. Ha estat un mati ple d'emocions recordant el municipi on han viscut tota una vida i retrobant velles amistat i coneguts. A més a més, de menjar - nos un esmorzar boníssim al local.

Residència Ibera APASA

Dissabte 11 de maig ens van convidar a una trobada d’usuaris, famílies i treballadors a la Residència Ibera que gestiona APASA d’Amposta. Apart de l’explicació de l’organització i activitats cal fer menció especial a un vídeo de les 24h a la Residència Ibera i CAE l’Angel que va ser molt bonic. Felicitats!
Amb els nostres tutelats Quico i Carmeta vam realitzar activitats i ens ho vam passar d’allò mes bé.
Per finalitzar van gaudir d’un pica a pica amb música en directe per part de Miquel Rullo que ho va fer espectacularment.

40 Aniversari Jeroni de Moragas

El passat 9 de maig ens van invitar, i com no podia ser de cap altra forma, vam assistir a l’acte de celebració que van realitzar del seu 40 aniversari. Va ser una celebració molt emotiva per tots plegats però sobretot pels usuaris, famílies i professionals de l’entitat. Menció especial a totes les persones i entitats que van rebre homenatge.
Felicitats de la nostra part i a continuar sumant-ne!!!

Projecte Servei Comunitari Institut Cristòfol Despuig

Avui hem finalitzat les hores corresponents dels alumnes que han apostat per fer el servei comunitari amb nosaltres com a entitat.
Han estat uns voluntaris implicats i participatius que han viscut realitats diferents del seu dia a dia i els ha aportat un altra visió de la vida com ells mateixos han manifestat.
Es el primer curs que hem establert el conveni de col.laboració i la experiència ha estat molt gratificant pel creixement i aprenentatge de tots plegats!!

Assamblea de famílies a Sant Miquel

Desde la Fundació assistim a l’Assamblea de Famílies de la Residència Sant Miquel Arcàngel per tal d’estar informats i participar activament amb els centres que atenen als nostres tutelats.

DRET A VOT DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Acompanyant a exercir el seu dret a vot a les persones incapacitades; una acció que fa molt temps es demanava però no es podia donar resposta, ja que la situació jurídica no ho permetia.
Us deixem constància de la gratificació personal de la nostra Maria Luisa.